IMG_4945_website

Zet Cabauw Airport op de kaart!

Deze zomer zal Cabauw voor één dag haar eigen luchthaven hebben: Cabauw Airport. De opening van Cabauw Airport zal plaatsvinden op zaterdag 7-7-2018 in de vorm van een festival genaamd ‘Werelds Cabauw’.  Een festival waarbij bezoekers wereldse bestemmingen kunnen gaan beleven gerealiseerd door vele vrijwilligers.

Maak jouw bestemmingsbord
Om te zorgen dat alle passanten weten waar Cabauw Airport te vinden is, hebben we jullie hulp nodig. Wij, van Kubus, zouden het enorm waarderen als de inwoners van Cabauw een bord of verwijzing in de tuin kunnen plaatsen met daarop ‘Cabauw Airport’ of de bestemming erop die jouw deelnemende groep aan het maken is, wijzend naar de richting van het evenemententerrein. Op deze manier kan niemand meer om Cabauw Airport heen 🙂

Cabauw Airport Bord

Wees creatief!
Het bord mag alle formaten, kleuren en materialen bevatten. Als het maar richting Cabauw Airport wijst! Wees creatief, want voor het meest creatieve en unieke bord hebben we een prachtige prijs.

Alvast bedankt en graag tot 7 juli: dé dag dat je een keertje wandelend naar je vakantiebestemming kunt en je wereldreiziger kunt voelen in je eigen dorp!