IMG_5199

Team

De activiteitencommissie Kubus bestaat uit zeven enthousiaste leden, allen met hun eigen specialiteit en enthousiasme.

Sjors Overbeek
Sjors is onze Handige Harry. Hij weet van een kladje een fantastisch bouwwerk te maken. Hij heeft zelfs een ideeënboek waar hij allerlei leuke plaatjes van dingen die hij tegenkomt in kan bewaren… Dit belooft nog wat voor de komende jaren.

Wieteke van Kats
Wieteke is de ‘voorzitter’ van Kubus. Het is niet hardop uitgesproken maar zij weet elke keer weer de agenda voor elke vergadering voorbereid te hebben. Ze structureert de meetings, heeft helikopterview en weet het team te enthousiasmeren.

Guido van Wegen
Guido is onze duizendpoot. Hij vind het heerlijk om zijn handen uit de mouwen te steken, te presenteren, zijn creatieve hersenen aan het werk te zetten en mensen te enthousiasmeren.

Ronald de Ridder
Ronald is onze allesman. Samen met Sjors weet hij elke activiteit met diverse materialen –voornamelijk hout – vorm te geven.  Daarnaast heeft hij altijd een kritisch oog en weet hij ons bij creatieve sessies tot de realiteit te brengen.

Miranda Hendrikse
Miranda is onze creatieve spil. Zij weet een evenement als beste aan te kleden en geeft de vrouwelijke touch aan de uitwerkingen van Ronald en Sjors. Oftewel een ware aanvulling met haar uitzoektalent en handen uit de mouwen spirit.

Coraline Mulder
Coraline is de pr en marketing vrouw van Kubus. Zij verzorgt de website en social media, maakt de notulen, heeft contact met de pers en schrijft de persberichten voor alle activiteiten die Kubus organiseert.

Jos van Lint
Jos is onze financiële man. Hij vertaalt elk creatief idee naar een financieel staatje. Door zijn punctualiteit weten we dat elk feestje qua kosten niet uit de klauwen zal lopen. Daarnaast is hij nooit beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken.