Laat de Kerstengel stralen

Als het goed is heeft u in uw brievenbus een kerstkaart ontvangen van Kubus. Op de voorkant van de kaart staat een Engel afgebeeld die ingekleurd kan worden en uitgeknipt. Hieronder leest u hoe u de Engel in elkaar kunt zetten.

Versier
Kleur, stift, schilder en/of versier de Engel op de voorkant van de kaart naar wens en knip vervolgens netjes uit. Knip daarbij ook de twee lijnen zodat je vervolgens de Engel in elkaar kunt vouwen zoals getoond in de afbeelding hieronder. Geef hem vervolgens een mooi plekje in huis.

Kleur de Engel in, knip hem uit. Knip daarbij ook de twee lijnen zodat je hem vervolgens in elkaar kunt vouwen.

Kerstverlichting
Een engel is een beschermer van de mens, en dat kunnen we in deze gekke tijden wel gebruiken. Om ons heen zien we al kerstverlichting in en om de huizen verschijnen. Ons lijkt het leuk als we een thema kunnen doorvoeren in de Kerstverlichting in Cabauw, namelijk: Kerstengel.

Daarom voor wie het leuk vindt: plaats een verlichte engel – groot of klein – op een plekje in of om je huis zodat je het goed van buitenaf kunt zien. Zo schijnen we een extra lichtje voor elkaar.

Houd onze Facebookpagina goed in de gaten want daar zullen wat leuke opdrachten verschijnen die je met je gezin kunt volbrengen. Wellicht win je een mooie prijs!