Kubus organiseert ‘De Grote Wensenshow’ op Koningsdag

Activiteitencommissie Kubus uit Cabauw organiseert op Koningsdag ‘De Grote Wensenshow’. In deze Wensenshow zullen vergaarde wensen uit de Cabauwse gemeenschap in een spectaculaire show op een verrassende, muzikale en ludieke manier in vervulling worden gebracht.

Wensen voor een ander
Door middel van de actie ‘De beste wensen voor 2017’, tijdens de kerstmarkt van afgelopen jaar, heeft Kubus de gemeenschap van Cabauw geĆ«nthousiasmeerd iets voor een ander te wensen. “Er is veel gehoor gegeven aan onze oproep, zowel tijdens de kerstmarkt als in de maanden erna. Er zijn vele verschillende wensen binnengekomen, van hele lieve tot grappige en ontroerende. We hebben met Kubus alle wensen bekeken en hebben dit in een muzikale en spectaculaire show gegoten welke op Koningsdag zal plaatsvinden”, vertelt Coraline van Kubus.

De Grote Wensenshow op Koningsdag
Op Koningsdag zal ’s middags op het evenemententerrein van Cabauw de tent omgetoverd worden tot ‘De Grote Wensenshow’ waarbij alle bezoekers en hopelijk vele nieuwsgierigen aanwezig zullen zijn om te ontdekken welke wensen inĀ vervulling zullen worden gebracht. “We roepen iedereen op om te komen kijken, je weet immers nooit of iemand anders voor jou een wens heeft ingevuld. Het zal een gezellig en spectaculair uurtje worden met vele verrassingen voor jong en oud”.

Nieuwsgierig geworden naar De Grote Wensenshow van Kubus? Kom dat zien op Koningsdag in de tent op het evenemententerrein van Cabauw. Vanaf 16.30 uur zal de show van start gaan.