Kubus introduceert Cabauwse Kalender

Op 28 april heeft Kubus in de Shetlandbar van In ’t Witte Paard een aftrap genomen van de Cabauwse Kalender aan alle verenigingen in Cabauw. Dit is een digitale activiteiten kalender dat overzicht biedt aan alle activiteiten voor de bewoners uit Cabauw en omstreken. 

Overzichtelijk
Deze digitale kalender geeft in één oogopslag aan wat er de komende maanden georganiseerd wordt in Cabauw. Hierdoor kunnen verenigingen gemakkelijk hun activiteiten op elkaar afstemmen en zullen ze minder snel in hun vaarwater zitten. Uiteraard is het ook ideaal voor de inwoners van Cabauw om te bekijken welke evenementen de komende tijd plaatsvinden. Daarnaast wordt er ook op de site een beschrijving gegeven van de activiteit, en informatie over tijd en locatie.

CabauwseKalender.nl
De activiteitenkalender is te bekijken op www.cabauwsekalender.nl. Deze website wordt gefaciliteerd en beheert door activiteitencommissie Kubus uit Cabauw. Verenigingen en stichtingen hebben op 28 april een korte uitleg gekregen hoe ze een evenement kunnen plaatsen en wat de randvoorwaarden zijn. “We hopen van harte dat deze site veelvuldig bezocht gaat worden door de Cabauwse gemeenschap zodat ze gemakkelijk kunnen zien wat er allemaal georganiseerd wordt door verenigingen uit dit bruisende dorp”, zegt Coraline Mulder van Kubus.