Cabauwse Kalender

Voeg evenement toe aan de Cabauwse Kalender

april

Geen evenementen

mei

Geen evenementen

juni

Geen evenementen

juli

Geen evenementen

augustus

Geen evenementen

september

Geen evenementen

oktober

Geen evenementen

november

Geen evenementen

december

Geen evenementen

januari

Geen evenementen

februari

Geen evenementen

maart

Geen evenementen

apr
23
za
KPJ Cabauw Tentfeest
apr 23 @ 21:30

My Way Drive-in Show

Fragment

apr
24
zo
KPJ Cabauw Tentfeest
apr 24 @ 16:00

Django Wagner

Frans Duijts

Wolter Kroes

My Way

apr
26
di
KPJ Cabauw Tentfeest
apr 26 @ 21:30

Girls love DJ’s

DJ Borrelteam & Friends

apr
28
do
Informatieavond Cabauwse Kalender
apr 28 @ 20:00

In Cabauw zijn zoals u weet vele verenigingen actief, allen met hun eigen activiteiten voor diverse doelgroepen. Wij, van Kubus, zouden graag deze activiteiten willen tonen in een gezamenlijke kalender die gepresenteerd zal worden op www.cabauwsekalender.nl zodat iedereen van elkaar weet wanneer wat georganiseerd wordt in ons dorp. Hierdoor is het zowel voor de verenigingen als voor de inwoners van Cabauw inzichtelijk wanneer er dingen te doen zijn en zullen er niet snel dubbele activiteiten op een dag gepland worden.

Op 28 april willen we graag voor de verenigingen een informatieavond houden om na te gaan of er interesse is in een gezamenlijke “Cabauwse Kalender” en hoe deze (na akkoord van iedereen) online opgesteld kan worden. Het idee is dat elke vereniging zelf digitaal de kalender gemakkelijk kan invullen via een inlog op een website.

Graag zien we per vereniging 1 of 2 personen op deze informatieavond verschijnen om jullie te informeren over de Cabauwse Kalender.

 

mei
27
vr
Pluspop Kidz
mei 27 @ 16:00 – 19:30

Tijdens deze middag is er volop vermaak voor de kleintjes.

Je kunt bijvoorbeeld je haar laten krullen of vlechten bij een van de kapsters die aanwezig zijn. Wil je liever een kleurtje of glitters? Dat kan natuurlijk ook! Om het helemaal af te maken kun je je laten schminken. Het eindresultaat wordt vastgelegd op een foto, een heuze glamour foto! De foto’s zijn later terug te vinden op deze website of op facebook.

Er staan 2 springkussens waar je je op kunt uitleven en er is een grote trampoline. (Beide onder toezicht van volwassenen)

De dansers van studio Younik verzorgen spetterende dansoptredens op het podium. Ook kun je zelf een cool dansje leren.
Voor alle kids is er gratis aanmaaklimonade te verkrijgen in de tent.

Entree € 1,-

Pluspop Light
mei 27 @ 20:30

Dit jaar is de eerste Pluspop Light editie. Vindt je jezelf te oud voor Pluspop Kidz maar mag je zaterdag en zondag nog niet naar binnen bij Pluspop? Daar hebben wij iets op bedacht! PLUSPOP LIGHT voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. DJ het BorrelTeam verzorgt de muziek deze avond. Kaarten ook te koop vanaf 15 april, ook online verkrijgbaar. Entreeprijs € 10,- en bij binnenkomst krijg je 2 gratis munten. De tent is tot 24.00 uur open.

mei
28
za
Pluspop
mei 28 @ 17:00

Memphis Maniacs
De band Memphis Maniacs maakt muziek door het knippen en plakken van bestaande nummers. Hun energieke optredens bevatten een flinke dosis entertainment. Met die zogenaamde live
“mash-ups” heeft de band sinds hun doorbraak in 2011 succes gehad op festivals als Parkpop, Oerol en Dance Valley. Hun shows zijn een muzikaal feest der herkenning. Ze spelen (delen van) nummers van onder andere AC/DC, Iron Maiden, Roxette, Jamiroquai, Britney Spears, Eurythmics, Metallica, The Beatles, Queen etc.
www.memphismaniacs.com


Q Music “Het Foute Uur”
In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement.
www.qmusic.nl


Taymir  
Taymir maakt authentieke pop songs in de beat traditie van de 60’s, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes. Eerder werd Taymir uitgeroepen tot uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met hun single ‘AAAAAH’. Daarna stonden ze op verschillende festivals in binnen- en buitenland, en nu PLUSPOP !!!
www.taymir.nl


Stillmode
Een nieuwe act, maar met bákken ervaring, dat is Stillmode. Verkozen tot de eerste winnaar van Radio Veronica’s talentenjacht Breakthru. Met een vers geluid en vernieuwde inzet gaat de groep met volle kracht vooruit, klaar om de wereld te veroveren. Wapenfeit: de aanstekelijke single Outside World. Dit jaar Stillmode ‘Inside Pluspop’ !!
www.stillmode.nl

mei
29
zo
Pluspop
mei 29 @ 16:00

André Hazes Jr.
André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Vorig jaar verscheen de hitsingleLEEF, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip. Hij ontving voor “Ik Leef Mijn Eigen Leven” een Buma Award, de publieksprijs voor Favoriete Single!!!
www.adrehazesjr.nl


Rene Schuurmans 
Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans!!! De single “Bij ons in Brabant” is in die Provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort het nu al tot de favorieten van het publiek!!Maar ook zijn hits “Laat de zon in je hart’, ‘Hela, Ho’ en ‘Als ik haar zie’. Een repertoire dat er voor zorgt dat elk optreden van René een onvergetelijke happening is.
www.reneschuurmans.nl


Vezpa
Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee opeen muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig !!
www.vezpa.nl


Mr. Callahan
Terug in de tijd naar de onvervalste Roots Rock. Wanneer je je Bottbogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. Fortunate Son, Suzie Q
, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight, Down On The Corner, I Put A Spell On You, maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.
www.mrcallahan.nl