Indische kookworkshop op unieke locatie

Altijd al willen weten hoe je zelf loempia’s, soto ayam of atjar maakt? En zou je altijd al meer over de oorsprong van deze Indische gerechten willen weten? Dan is dit je kans! Geef je op voor een workshop Indische koken op een bijzondere locatie in Cabauw.

Indische keuken
Op zondag 26 juni organiseert Kubus namelijk een kookworkshop Indisch koken. Kubus heeft een ervaren en enthousiaste kok bereid gevonden om Indische gerechten op toegankelijke manier aan een diverse groep aan te leren. De workshop biedt plaats aan een selectief gezelschap van 15 kookliefhebbers. We hopen op een gevarieerde groep met diverse leeftijden en kookervaringen zodat het een onvergetelijke dag wordt.

Unieke locatie
De workshop zal gegeven worden bij de Cabauwse Molen, aan de Lopikerweg West in Cabauw. Deze unieke locatie biedt een prachtig decor voor een culinaire en gezellige middag en avond. Je kookt die middag voor een select gezelschap waarvan jezelf drie personen mag uitnodigen die je graag in het zonnetje zou willen zetten. Deze personen betalen 25 euro voor het 3-gangen diner.

Opgeven
Ben je geïnteresseerd en zou je graag willen deelnemen? Geef je dan op voor 1 juni 2016 door een email te sturen naar info@kubuscabauw.nl met je naam, email adres en telefoonnummer en vermeld daarbij ‘Kookworkshop’. Deelname aan de workshop kost 25 euro.