Cabauwse Cabaretavond

Op vrijdag 27 maart 2020 is het weer zover, dan staat de Cabauwse Cabaretavond weer gepland. Een gegarandeerd avondje lachen en gezelligheid in de grote zaal van In ’t Witte Paard. Op deze avond passeren maar liefst vier cabaretiers de revue die allen in 30 minuten hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen voordat het grote publiek ze ontdekt heeft. Kortom: een gezellig avondje uit!

Cabaretiers

De eerste cabaretier is Oscar Arnold. Zo’n nerd, slome duikelaar en typische gast uit de middelbareschooltijd, maar met enorme humor. Hij won de Talent Award op het Utrecht International Comedy Festival, stond in de finale van de Comedy Slam en in de halve finale van het VARA Leids Cabaret festival.

Ook zal op het toneel verschijnen Dave Felida. Hij is de host van de avond. Dave is een zeldzaam beest. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave was finalist van Comedy Slam 2018 en staat in de finale van het Leeuwarder Cabaret Festival 2020.

Dan hebben we nog Riza Tisserand. Hij is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’ dat lovend werd ontvangen door pers en publiek.

​Als laatste verwelkomen we Wouter Monden deze avond. Hij heeft al een keer eerder op het podium gestaan in Cabauw. Zijn toegankelijkheid, scherpe en harde grappen met veel ruimte voor snelle interactie zorgen voor een top avond. Wouter won de Culture Comedy Award, was wekelijks te horen op Q-Music, schreef voor Dit Was Het Nieuws en is de vaste publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss.

Info

Entreekaarten kunnen gekocht worden in de voorverkoop bij In ’t Witte Paard voor 7.50 euro per stuk. Daarnaast kunnen ze ook online gekocht worden via de ticketservice van ‘Grappige Zaken’ voor 8.25 euro (dit is inclusief 0.75 cent servicekosten). Prijs aan de deur op de avond zelf is 10 euro. Bij de entreeprijs zit een welkomstdrankje in de foyer.

De deuren van de zaal gaan 19.30 uur open, aanvangstijd van de show is 20.00 uur. Er zit een pauze bij. Einde voorstelling is ongeveer 23.00 uur.