FVDflight_website

Boek uw helikoptervlucht over Cabauw!

Tijdens het Werelds Cabauw festival heb je de unieke mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken over Cabauw. In een 6 minuten durende vlucht (gerekend zonder stijgen en landen) kun je Cabauw, Cabauw Airport en de uitgestrekte landen zien vanuit de lucht. Een unieke ervaring die je niet snel nog een keer kunt beleven. 

Reserveer uw tickets online
Grijp deze kans en vlieg mee! Een vliegticket kost 45 euro per persoon. In totaal kunnen er 3 personen mee per vlucht. Koop uw tickets via http://deleuksterondvluchten.nl/rondvlucht-tickets-bestellen/ en klik achter 7 juli Cabauw “bestel tickets”. Er zullen twee vluchten per kwartier uitgevoerd worden. Vlucht 1 vertrekt om 15:00 uur, vlucht 17 zal dus om 17:00 uur vertrekken. Met iDeal kunt u gemakkelijk de betaling afronden. Vervolgens ontvangt u de tickets in uw email. Zorg dat u een kwartier voor aanvang van de vlucht aanwezig bent.

Mochten er nog vluchten beschikbaar zijn op 7 juli, dan zijn deze laatste tickets te koop bij de entree van het Werelds Cabauw festival. Maar als u zeker wil zijn van uw vlucht, boek ze dan via bovenstaande website.