Bingo!

Op vrijdag 26 februari 2021 organiseert Kubus een online Bingo om deze gekke coronatijden een beetje op te fleuren. We starten de avond met een Kinderbingo, gevolgd door eentje voor volwassenen.

Kinderbingo

Om 19.00 uur starten we de online avond met de Kinderbingo. Voor kinderen t/m 12 jaar. Er worden twee rondes gespeeld en we verwachten om ongeveer 20.15 uur klaar te zijn. Er zijn hele mooie prijzen te winnen. Deelname aan de Bingo is geheel gratis.

Bingo

Om 20.30 uur vervolgen we de avond met de ‘volwassen’ Bingo. De prijzen die daarbij te winnen zijn zijn door Kubus gekocht bij lokale ondernemers. Ook deelname hieraan is gratis. We spelen totaal drie rondes en verwachten rond 22.00 uur de laatste prijs uit te reiken.

De prijzen worden zaterdag rond gebracht bij iedereen. Dus zorg dat je dan thuis bent 🙂

Aanmelden

Wil je meespelen met de Kinderbingo of gewone Bingo? Mail dan je naam en thuisadres naar kubuscabauw@gmail.com en geef even aan met hoeveel personen en voor welke Bingo.

De kaarten ontvang je samen met de spelregels vrijdag 26 februari door je brievenbus. Zorg dat je een laptop bij de hand hebt, een stift, een mobiele telefoon en uiteraard je Bingokaarten.

Iedereen in je familie kan meekijken die avond via de volgende link: www.livestreamonline.nl/bingo

Veel plezier en succes!