Pluspop

Coraline Mulder Leave a Comment

Wanneer:
28 mei 2016 @ 17:00
2016-05-28T17:00:00+02:00
2016-05-28T17:30:00+02:00
Waar:
Evenemententerrein
Cabauwsekade 41
3411 EC Lopik
Nederland
Kosten:
€ 20,-

Memphis Maniacs
De band Memphis Maniacs maakt muziek door het knippen en plakken van bestaande nummers. Hun energieke optredens bevatten een flinke dosis entertainment. Met die zogenaamde live
“mash-ups” heeft de band sinds hun doorbraak in 2011 succes gehad op festivals als Parkpop, Oerol en Dance Valley. Hun shows zijn een muzikaal feest der herkenning. Ze spelen (delen van) nummers van onder andere AC/DC, Iron Maiden, Roxette, Jamiroquai, Britney Spears, Eurythmics, Metallica, The Beatles, Queen etc.
www.memphismaniacs.com


Q Music “Het Foute Uur”
In navolging van het succesprogramma op Qmusic, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement.
www.qmusic.nl


Taymir  
Taymir maakt authentieke pop songs in de beat traditie van de 60’s, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes. Eerder werd Taymir uitgeroepen tot uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met hun single ‘AAAAAH’. Daarna stonden ze op verschillende festivals in binnen- en buitenland, en nu PLUSPOP !!!
www.taymir.nl


Stillmode
Een nieuwe act, maar met bákken ervaring, dat is Stillmode. Verkozen tot de eerste winnaar van Radio Veronica’s talentenjacht Breakthru. Met een vers geluid en vernieuwde inzet gaat de groep met volle kracht vooruit, klaar om de wereld te veroveren. Wapenfeit: de aanstekelijke single Outside World. Dit jaar Stillmode ‘Inside Pluspop’ !!
www.stillmode.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.