Pluspop

Coraline Mulder Leave a Comment

Wanneer:
29 mei 2016 @ 16:00
2016-05-29T16:00:00+02:00
2016-05-29T16:30:00+02:00
Waar:
Evenemententerrein
Cabauwsekade 41
3411 EC Lopik
Nederland
Kosten:
€ 17,50
Contact:

André Hazes Jr.
André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Vorig jaar verscheen de hitsingleLEEF, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip. Hij ontving voor “Ik Leef Mijn Eigen Leven” een Buma Award, de publieksprijs voor Favoriete Single!!!
www.adrehazesjr.nl


Rene Schuurmans 
Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans!!! De single “Bij ons in Brabant” is in die Provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort het nu al tot de favorieten van het publiek!!Maar ook zijn hits “Laat de zon in je hart’, ‘Hela, Ho’ en ‘Als ik haar zie’. Een repertoire dat er voor zorgt dat elk optreden van René een onvergetelijke happening is.
www.reneschuurmans.nl


Vezpa
Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee opeen muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig !!
www.vezpa.nl


Mr. Callahan
Terug in de tijd naar de onvervalste Roots Rock. Wanneer je je Bottbogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. Fortunate Son, Suzie Q
, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight, Down On The Corner, I Put A Spell On You, maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival.
www.mrcallahan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.