7 oktober: Cabauwse Cabaretavond

Op vrijdagavond 7 oktober presenteert Kubus uit Cabauw een cabaretavond in In ‘t Witte Paard. Tijdens deze avond zullen twee lokale cabaretiers uit Schoonhoven en Lopik optreden. Beide stonden in de halve finale van het Cameretten Festival in 2015. Dit staat dus zeker voor een gezellig avondje uit.

Wouter Monden won in 2010 de Culturele Comedy Award voor aanstormend stand-up comedy talent. Daarna ontwikkelde hij zich razendsnel tot een veel gevraagde MC en comedian in Nederland en België. Tijdens een ijzersterke jaargang van het Leids Cabaret Festival in 2013 was Wouter een van de halve finalisten. In november 2015 stond Wouter samen met Tom Montfrooy in de halve finale van het prestigieuze Cameretten Festival. De jury zei over hem: ‘Wouter is actueel en brengt goede grappen’. Op professionele wijze windt hij de zaal om zijn vinger en laat hij zien over nodige ervaring te beschikken. Wouter is de vaste publieksopwarmer van het populaire programma Zondag met Lubach. Misschien hoorde je hem ook op Radio Veronica of Radio 2, zag je hem bij The Comedy Factory of ken je hem van de middelbare school.

De andere cabaratier die zal stralen op het podium van In ’t Witte Paard is Tom Montfrooy. Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger, hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt. De voorstelling die hij geeft is zorgvuldig opgebouwd en bevat goede grappen. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijke leed straalt Tom veel positiviteit uit. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en beschikt over de nodige ervaring. Laat je verrassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom.

Kortom, een gegarandeerd gezellig avondje uit! Kaartjes zijn al verkrijgbaar bij In ’t Witte Paard in Cabauw voor 10 euro per stuk. De Cabauwse Cabaretavond begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Voor meer informatie kijk op www.kubuscabauw.nl of www.facebook.com/kubuscabauw